Livrare si plata

» CUM SE LIVREAZA PRODUSELE?
 
› TERMEN DE LIVRARE
Livrarea se face in termen de 4-7 zile lucratoare oriunde in tara, din momentul confirmarii comenzii. O comanda depusa vineri dimineata se va livra incepand cu urmatoarea saptamana. Poti solicita livrare sambata in campul de comentarii disponibil in ultimul pas al comenzii.
› CAT COSTA LIVRAREA?
Livrarea produselor comandate la magazinul nostru (olustra.ro) se face prin serviciul de curierat rapid “Fancourier”.

Costul livrarii afisat in ultimul pas al comenzii NU este final. Acesta poate fi influientat de greutatea si volumul coletului precum si de adresa de destinatie a clientului.

Astfel:

-pentru coletele care nu depasesc 20 kg greutate volumetrica si adresa de destinatie este pe raza de actiune a curierului Fancourier, cheltuielile de transport sunt 25 lei.

-pentru  coletele care  depasesc 20 kg greutate volumetrica  si adresa de destinatie este pe raza de actiune a curierului Fancourier,cheltuielile de transport vor fi calculate de oLustra.ro pe baza programului informatic oferit de Fancourier. Cheltuielile vor fi comunicate clientului  si expedierea comenzii se va face numai dupa acceptarea de catre client a acestora.

-in cazul in care destinatarul coletului este intr-o localitate din afara ariei de acoperire a curierului Fancourier ,la cheltuielile  de mai sus se adauga taxe  suplimentare de transport pentru kilometri suplimentari,acestea fiind de pana la 1 leu pe kilometru suplimentar.

Pentru evitarea costurilor suplimentare generate de expedierea catre o adresa aflata in afara ariei de acoperire  a curierului Fancourier, există posibilitatea de a vă expedia produsele cu ridicare personală din agenţia teritorială cea mai apropiată.

Important: Clientul are obligatia de a verifica in prezenta curierului  pachetul. In cazul in care se constata deteriorari, sau neconformitati ale ambalajului sau produselor, clientul are obligatia de a le mentiona in procesul verbal de receptie in prezenta curierului.